Kvinnor jag ser upp till

 Zara Larsson
Zara har sagt sina åsikter så länge jag kan minnas, även om jag ibland tyckt att åsikterna ibland varit extrema så kan jag då erkänna att jag inte kunde lika mycket då. Hon använder sina sociala medier aktivt för att sprida olika händelser som folk inte alltid uppmärksammar.
Bildresultat för zara larsson instagram 2018
Bild från Zara Larssons instagram
Alexandra Nilsson
Även om Alexandra mestadels lever upp till samhällets ideal så får hon fanemig skit iallafall. Hon vågar skriva sina åsikter även om alla inte håller med. Alexandra har varit bland sociala medier så otroligt länge så hon har fått uppleva både det ena och det andra.
Bild från Kissies.se
Peg Parnevik
Jag började följa Peg efter första säsongen av Parneviks. Hon pratar mycket om kvinnors rättigheter och gun violence i USA. Alla barnen i familjen brukar få stämpeln att de glider på en räkmacka fram i livet och även om de fått de följare de har pga sin pappa så använder de sociala medier för att prata om saker folk inte riktigt vill prata om.
Bildresultat för peg parnevik make tampoons free
Bild från Pegs instagram
Nellie Berntsson
Alltså Nellie är en sån powerbrud som får ta emot så enormt med skit bara för att hon gör sin röst hörd. Jag har följt Nellie till och från sedan hon var med i ponnyakuten 2012 och läser fortfarande hennes blogg. Även att hon är lika gammal som mig och har kommit så sjukt långt i livet!
Bild från Nellieberntsson.se